Pet shop

U sklopu Veterinarske ambulante Rovinj organizirana je specijalizirana trgovina za kućne ljubimce.

 

Trgovina nudi širok spektar hrane i potrepština za kućne ljubimce, prvenstveno visoke i provjerene kvalitete, te veliki izbor terapijske i dijetalne hrane iz medicinskog programa.

 

Uz ponudu kupcima su na raspolaganju doktori veterinarske medicine, koji će rado pružati stručni savjet vezan uz hranu, te posebno za medicinski program ishrane vašeg kućnog ljubimca. 

 

U trgovini se prodaju i najkvalitetniji vitaminsko-mineralni dodaci stočnoj hrani za gospodarske životinje.

 

S obzirom da postoje velik broj različitih vrsta kućnih ljubimaca, trudili smo se da u svoju ponudu uvrstimo sve što je potrebno za njih. Kod nas se može naći veliki izbor hrane, poslastica i opreme za pse, mačke, ptice, glodavce, ribe, konje, a kod nas u Hrvatskoj se može naći za neke malo "egzotičnije" kućne ljubimce.

 

Osim ponude hrane i opreme nudimo i usluge kupanja, šišanja i uređivanja pasa mačaka i ostalih ljubimaca u našem salonu koji se nalazi u sklopu Veterinarske ambulante Rovinj.

Tako dok se vaš ljubimac uređuje u našem salonu vi možete razgledati naš asortiman ili jednostavno otići obaviti nešto drugo bez bojazni da će se vašem ljubimcu nešto dogoditi jer se nalazi pod budnim okom stručnog i educiranog osoblja.

 

Osoblje našeg dućana su i sami vlasnici preko nekoliko vrsta životinja pa uz stručnu izobrazbu imaju dosta osobnog iskustva ,te vam mogu dati mnoštvo savjeta vezanih za vaše ljubimce. 

 

Cilj nam je da svojim sugrađanima olakšamo nabavku potrepština za svoje ljubimce,odnosno potrudili smo se da u dućanu imam sve što nam je potrebno, kako bi vi i vaš ljubimac mogli više vremena provoditi zajedno u igri i druženju!

 

Veterinarska ambulanta Rovinj d.o.o

mi

znamo što znači imati kućnog ljubimca!

 

           OBAVIJEST 

 

 

Molimo sve vlasnike da prilikom dolaska sa svojim kućnim ljubimcem na cijepljenje protiv bjesnoće ponesu Osobnu iskaznicu ili OIB.
Hvala 

Naši prijatelji :

Udruga Ruka Šapi Pula
Udruga Mijau Rijeka
Udruga Mijau Rijeka